telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276Predsednica Vlasta Nussdorfer je izdala devet knjig. Izkupiček od prodaje je namenjen Belemu obroču Slovenije. 

Izdanih je osem knjig:  Naše deklice z vžigalicami, Naši dečki z ulice, Vrednote na odru življenja, Abeceda življenja, Naši obrazi, Razmišljanja o življenju, Črna mavrica in v okviru Kluba z razlogom-Janine Slovenke še knjiga Pod krilatim Pegazom.  Izkupiček od vseh knjig je dobrodelen. Tako smo ob izdaji prve knjige Naše deklice z vžigalicami ustanovili sklad Plamen dobrote, izkupiček od prodanih knjig je pomagal številnim žrtvam nasilja v družini.

Naši dečki z ulice so se pridružili takratnemu novemu projektu Zagovornik – glas otroka.

Vrednote na odru življenja so v okviru sklada Hipokrat pomagale pri zbiranju potencialnih darovalcev kostnega mozga, ki rešujejo življenja obolelih za levkemijo. Dosegli smo zaželeni cilj – 10.000 darovalcev in zbrali veliko denarja za pregled krvi darovalcev.

Abeceda življenja je bila izdana v okviru Mladinske knjige, celoten honorar je bil namenjen Belemu obroču Slovenije in pomoči trem žrtvam nasilja –študentkam Pravne fakultete v Ljubljani.

Naši obrazi so bili namenjeni pomoči najšibkejšim; Šentu. Podarili smo jim knjige.

Razmišljanja o življenju so bila prav tako izdana v okviru Mladinske knjige. Čisti izkupiček je bil namenjen Belemu obroču Slovenije. Sama Mladinska knjiga pa je še dodatni evro od vsake prodane knjige (4.000 €) namenila žrtvam spolnih zlorab. Denar smo namenili dvem žrtvam, ki sta doživeli izredno hudo spolno zlorabo.

Črna mavrica je bila namenjena Belemu obroču Slovenije, njen čisti izkupiček pa nakupu prehrambenih bonov Mercator, ki smo jih razdelili decembra ob izidu knjige.

Knjiga Pod krilatim Pegazom je izšla 2011 v okviru Kluba z razlogom-Janine Slovenke, ki mu prav tako predseduje predsednica Belega obroča Slovenije – Vlasta Nussdorfer. Čisti izkupiček knjige je namenjen Pegazovemu Domu v Rogaški Slatini.

Živeti in pusti živeti je deveta knjiga Vlaste Nussdorfer. Lahko jo kupite pri ZALOŽBI MIŠ