telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276

Nataša Pinoza - amabasadorka Belega obroča Slovenije


Nataša Pinoza - amabasadorka Belega obroča Slovenije


Nataša Pinoza je svojo življenjsko pot posvetila modi ter vsemu kar izhaja iz tega čudovitega sveta. S petnajstimi leti se je začela ukvarjati z manekenstvom, ki jo še danes spremlja na vsakem koraku. Svoje znanje in izkušnje je kar štiri leta posredovala mlajšim generacijam na projektu Miss Universe Slovenije. Tudi sama je leta 2006 osvojila ta laskavi naziv, ki ji je odprl številna vrata tako doma kot tudi po svetu. Nataša je po poklicu magistrica turizma, svojo poslovno pot pa si je začrtala kot mlada podjetnica s svojim podjetjem.

V izjemno čast si šteje povabilo organizacije Belega obroča Slovenije, ki ga bo predstavljala kot ambasadorka in se z velikim veseljem podala novim izzivom na skupni proti.

''Beli obroč Slovenije je prva dobrodelna organizacija s katero sem kdaj koli sodelovala. Vsekakor se bom potrudila, da najdemo kar največ skupnih točk ter uspešno izpeljanih projektov s katerimi bomo lahko marsikomu polepšali dan in narisali nasmeh na obraz. Hvala ga. Vlasti Nussdorfer ter vsem ostalim sodelujočim na Belem obroču Slovenije za izkazano zaupanje.''