telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276

Ogreli so nam srce, ogreli ga bodo tudi otrokom
 

Že drugo leto zapored je v sodelovanju med Študentfutrom in Belim obročem nastal dogodek Gospel d.d (d.d.=dobro dene). In res dene. Vsem nam so številni glasbeni izvajalci Slovenije na čelu z gospel zborom Bee Gesusu polepšali večer. V ritmih prijetne glasbe in povezovalke Tjaše Hrobat smo v Ljubljani zbirali sredstva za otroke, žrtve kaznivih dejanj.

 
Nastopajoči so nam ogreli srce, domov smo odhajali z nasmeškom. Vsa zbrana sredstva – odpovedali so se honorarju – od vstopnic in poslanih kratkih sms sporočil, bodo namenjena otrokom. Te bomo tako kot letos za devet dni razveselil z bivanjem v Mladinskem klimatskem zdravilišču Rakitna. Verjamemo, da se bodo našim in vašim nasmeškom pridružil tudi otroški.
 
Hvala vsem nastopajočim (Alenka Godec, Maja Keuc, Martina Šraj, Nuška Drašček, A-Kamela, 4given, Mladinski zbor Pala, Katarina Bordner, Vocabella, Gregor Čušin, Gospel zbor Bee Gesus in Tjaša Hrobat) za vaše dobro delo in lep novembrski večer, ki ste nam ga ustvarili.

 

 

Kleklarice iz Ljubljane v dobrodelne namene

Na dobrodelnem koncertu Gospel d.d. (d.d.=dobro dene) smo zbirali sredstva za otroke, žrtve kaznivih dejanj, ki jim bomo omogočili bivanje na Rakitni. Otroci prikrajšani za večino najlepših stvari v življenju bodo lahko uživali in pozabili vsaj za nekaj časa na težave in skrbi. Belemu obroču Slovenije nesebično pomagajo tudi številne ljubiteljice klekljarske obrti, ki so na dogodku pripravile stojnico s svojimi izdelki. Uhani in verižice iz čipk, slike, sveče, ekološke vrečke iz čipk, pa čestitke in še in še. Kar svetilo se je od lepote. Obiskovalci so to prepoznali in z nakupom še dodatno pomagali Belemu obroču Slovenije. Hvala klekljaricam, ki so darovale svoje izdelke. Denar, zbran s prodajo prečudovitih čipk, bo razdeljen na prvi finančno delitvi pomoči v decembru. In december bo spet žarel od dobrote.