telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276

Predbožični dobrodelni koncert v Festivalni dvorani


g. Boštjan Klun in ga. Vlasta Nussdorfer Skupina Tangels


Življenje piše veliko zgodb … Naše društvo Beli obroč Slovenije se trudi, da bi se žrtvam nasilja lepše godilo, da bi narisali nasmeh na usta otrokom, ki nimajo lepega in srečnega otroštva, saj so ga zaznamovale zlorabe in nasilje. Tudi zato je bil v Festivalni dvorani Ljubljana v torek 7. decembra 2010 ob 19. uri predbožični novoletni koncert skupine Tangels s posebnima gostjama: Lucienne Lončina in April. Voditelja sta bila Denis Avdić in Ivjana Banić, medijski pokrovitelji Radio 1, RTS, Lea, Nova, Story.  V dobro uro in pol dolgem koncertu smo poslušali pesmi skupine Tangels, pa tudi zanimive predelave božičnih uspešnic. Koncert predstavlja začetek velike dobrodelne akcije VPRAŠAJ NOCOJ SRCE, po istoimenski pesmi Ferija Lainščka, ki so jo zapeli člani skupine Tangels. Darilni CD, bodo potovali po Sloveniji, priložena jim bo položnica v vrednosti 5 €, zbrani denar pa naj bi v prihodnjem letu pomagal žrtam nasilja.


Gost večera je bil tudi Boštjan Klun, ki je skupaj z ga. Barbaro Miklič Türk ambasador prostovoljstva v RS. V letu 2011, ki bo evropsko leto prostovoljstva, se jima bo skupaj še z nekaterimi  pridružila tudi ambasadorka Vlasta Nussdorfer.
 
V teh  dneh Beli obroč Slovenije praznuje sedem let od svoje ustanovitve, izdana je bila sedma knjiga Črna Mavrica, ki je v decembru naprodaj v vseh večjih Mercator centrih po Sloveniji za simbolično ceno 9,90 €, sicer po ceni 15 €. Lahko jo naročite  na Belem obroču Slovenije. Pošljemo vam jo na dom.
 
Predbožični dobrodelni koncert bo TV RTS na božični večer predvajala svojim gledalkam in gledalcem, prav tako pa bo tudi na sporedu nekaterih drugih komercialnih TV širom Slovenije.