telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276

Božično-novoletna čestitka 2010

 Tudi v Novem letu naj bo vaš korak odmeven, vaša beseda pogumna, vaše življenje iskrivo, ustvarjalno in polno toplih trenutkov, je zapisano na čestitki Belega obroča Slovenije, namenjeni vsem slovenskih gospodinjstvom.

V decembru bodo Slovenijo preplavile čestitke s posebno noto. Kot donatorji so sodelovali Abanka, Costella, Slovenijales,  Generali zavarovalnica, Brodnik, Mercator. Projekt so pomagali ustvariti :
Sazas- združenje skladateljev in avtorjev za zaščito glasbene avtorske pravice Slovenije, Založba Menart Records, g. Silvester STINGL, Ibera d.o.o. in Amadea Produkcija d.o.o. Abanka se je pri plačilu položnic takoj odpovedala proviziji, prijazno so ji sledile tudi ostale banke in Pošta Slovenije. Poleg CD- ja je v zloženki tudi položnica za 5 €. CD predstavlja darilo in položnico plača le tisti, ki to zmore in želi. Pomoč bomo delili  družinam v  katerih so žrtve nasilja in spolnih zlorab.  
 
Zahvaljujemo se tudi vsem glasbenikom, ki so se odpovedali honorarju; Manci Špik in Miranu Rudanu, Turbo Angels, Nuši Derendi,  Eli, Bepopu, Anji Burnik, Ireni Vrčkovnik in Aniti Kralj, skupini Invite&Bepop.
 
Veselimo se prijaznega odziva ljudi, ki jim bodo božične pesmi polepšale dneve družinskega praznovanja in pričakovanja novega leta.