telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276

Izid nove knjige Vlaste Nussdorfer


Toni Tovornik, urednik portala IUS-INFO, mag. Tomaž Iskra, direktor družbe IUS SOFTWARE, Vlasta Nussdorfer, Anton Tomažič, ustanovitelj portala IUS-INFO, Andreja Peček, urednica pri založbi Mladinska knjiga Vlasti Nussdorfer se je na tiskovni konferenci ob predstavitvi knjige zahvalil tudi mag. Tomaž Iskra Vlasta Nussdorfer ob predstavitvi svoje šeste knjige


Kolumne Vlaste Nussdorfer v novi knjigi
Naša neumorna kolumnistka je svoje torkove IUS kolumne zbrala že v tretji knjigi, tokrat pod naslovom Razmišljanja o življenju. Seveda gre tudi tokrat, kot smo pri njej že vajeni, za dobrodelno gesto, saj je celoten avtorski honorar namenjen društvu Beli obroč.

To je skupno že šesta knjiga višje državne tožilke in predsednice društva Beli obroč Slovenije Vlaste Nussdorfer, v kateri s 33 kolumnami odpira nove teme in bralca spodbuja k razmišljanju o življenju. Kot pravi sama, "razmišljanja ne dajejo odgovorov na vsa vprašanja; pomenijo le del tega, kar sem doživela, ugotovila in izkusila v letih dela in spoznavanja ljudi. Žal mnogih, ki živijo v nasilju, revščini, bolezni, in le redkih, ki jim je z vsem tem prizaneseno in so rojeni pod srečno zvezdo ..."

"Povej mi, kaj misliš, in povem ti, kdo si. … Razmišljanja Vlaste Nussdorfer razkrivajo njen altruizem in izpostavljajo tisto, kar sleherni trenutek naplavi morje življenja. Le redki se ne obrnejo stran, le redki razumejo, ker imajo dovolj široko srce, le redki ne ostanejo brezbrižni", je v uvodnih mislih h knjigi zapisal mag. Tomaž Iskra, direktor družbe IUS SOFTWARE. 
Podrobnosti >>

Vir: IUS-INFO
Pripravil: Toni Tovornik, urednik portala IUS-INFO
Foto: Zaklop