telefon: +386 (0)1 430 54 90
GSM: +386 (0)40 772 276
Psihosocialno svetovanje in pomoč
telefon: +386 (0)40 772 276

11. Si.mobilov Žur z razlogom
Spoštovane podpornice in podporniki Belega obroča Slovenije,

25. avgusta letos se bo odvijal že 11. Si.mobilov Žur z razlogom.


Od leta 2006 je na njem aktivno sodeloval tudi Beli obroč Slovenije in s Si.mobilom smo z zbranimi sredstvi pomagali premnogim mladim žrtvam kaznivih dejanj. Odprli smo prijazni sobi na našem sedežu v Ljubljani in društvu ZRNO v Mariboru, opremili pa kar nekaj nujno potrebnih prijaznih sob po vsej Sloveniji.

Letošnje leto bo zbrana sredstva (najmanj 20.000 evrov) prejel tisti projekt oz. program, ki bo zmagal na objavljenem razpisu Si.mobila. Beli obroč Slovenije na njem sodeluje s programom »Šola zdravega odraščanja«. Z redno brezplačno psihoterapevtsko in psihiatrično obravnavo strokovnjakov širom Slovenije in celoletnimi letovanji v Klimatskem zdravilišču Rakitna želimo namreč pomagati mladim žrtvam nasilja in tistim z motnjami odraščanja.

Med prejetimi 79 vlogami se nam je po mnenju strokovne komisije uspelo uvrstiti med prve tri, kar je velik uspeh. Dokončno odločitev, kateri projekt bo prejel vsa sredstva, pa boste sprejeli prav obiskovalci in obiskovalke spletnih strani www.orto.si/zurzrazlogom, družbenih omrežij www.facebook.com/zurzrazlogom in www.facebook.com/orto.si ter mobilne strani m.zurzrazlogom.si.

Prosimo vas, da s svojim glasom pomagate mladim, ki želijo zdravo odraščanje .

Vašo podporo izkažete tako, da za naš program glasujete vsak dan, in sicer do 23. 8. 2012 (do 24. ure). Ker šteje prav vsak glas, vas prosimo, da prošnjo razširite tudi med svoje bližnje in znance.

Podarimo mladim priložnost spremeniti svet!

Hvala vam za pomoč.

Želim vam lepo poletje.

Vlasta Nussdorfer
predsednica Belega obroča Slovenije